/ Hírek / A hónap vállalkozója - Horváth Sándor a Horváth Pékség Kereskedelmi Kft ügyvezetője

Ezúttal Horváth Sándor a Horváth Pékség Kereskedelmi Kft tulajdonosának a bemutatkozását olvashatják. A Horváth Pékség Kereskedelmi Kft jó példa arra, hogyan lehet sikeres és elismert vállalkozást indítani. Kérem olvassák figyelmesen a sorait, és azt, hogy szerinte mi valójában a siker titka.

"1995-ben elhatároztuk, hogy vállalkozásba kezdünk, egy családias kis pékséget képzeltünk el.
1997 nyarán 180 négyzetméteren, mindössze 5 foglalkoztatottal indult a munka. A pékség " Kerek-Perec" egyéni vállalkozásként alakult és a fő tevékenységi köre kenyér- és pékáru kiskereskedelem volt. Először az üzlet kialakítása, majd a szállítást biztosító tehergépjármű üzembeállítása volt a feladat, így lehetett a környező településeket friss pékáruval ellátni. Egy év alatt a pékség termelése sokszorosára nőtt, amely megkívánta hogy az egyéni vállalkozás korlátolt felelősségű társasággá alakuljon át.
1998.júliusától Horváth Pékség Kft. néven már 14 alkalmazottal folyt a munka. Közben üzletünket vegyesbolttá bővítettük közel 13 órás nyitvatartással, mellette naponta kétszer-hajnalban és délelőtt-, három járművel szállítottunk friss pékárut a boltokba. A siker nem is maradt el, hiszen 2001 őszén bővíteni kellett az épületet 180-ról 600 négyzetméterre, hogy a vevők igényeit kielégítsük. Az egyre növekvő kereslet mozgóboltok beindítását tette szükségessé, mindennap 4 autóval a környező településekre, többféle kenyér és sokféle sós-, és édes pékáruval.
A vállalkozás jelenleg 42 alkalmazottat és 1 tanulót foglalkoztat. A  2004-ben várossá kinevezett Fertőszentmiklóson a Horváth Pékség Kft a  közepes méretű vállalkozások közé tartozik. A jó minőség megtartása érdekében fontos hogy a legkorszerűbb technikával és technológiával készítsük el temékeinket. A fennmaradás záloga a fejlődés, a folyamatos fejlesztés.
Ebben a  kiélezett piaci versenyben sokan vásárolnak nálunk,  ezért valószínűleg a vásárlók elégedettek termékeink minőségével.Üzleti stratégiánk helyességét a gazdasági eredményeink is igazolják. Mottónk: amíg Ön alszik, mi kisütjük amiről álmodik.
2013-ban fiam ötletével, 2014 tavaszára cégünket egy teljesen más tevékenységgel bővítettük: a 85-ös sz. főút melletti ipariparkban Önkiszolgáló autómosót és kozmetikát hoztunk létre.
A jövőben ebben az ágazatban is szeretnénk maximális szolgáltatást nyújtani."