/ Hírek / A hónap vállalkozása: POLIMA Kft, Fertőszéplak


A március hónap vállalkozása a POLIMA Kft, Egyed Ferenc ügyvezetésével olyan céget mutatunk be, amelyek hozzájárul a környék gazdaságának növekedéséhez, és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához. :

"Polima - elérhető közösségi higiénia és papír csomagolóanyagok mindenkinek
 
A Polima közületi higiéniai papírok és papír csomagolóanyagok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Üzemünk mellett két éve nyitottuk meg egyre népszerűbb mintaboltunkat a szélesebb közönségnek. Itt a teljes termékválasztékunk mellett szinte minden megvásárolható a higiénia és a tisztítás jegyében, a babaápolástól az autóápolásig.

Cégünk az egyik legrégebbi magyar papírfeldolgozó a közületi higiéniában. Termékeink között megtalálhatók wc papírok változatos méretben és kiszerelésben, kéztörlőpapírok, papírlepedők, papírzacskók, csomagolópapírok, szalvéták és papírvatták. Széles választékunknak köszönhetően szinte bármelyik gyártó tartójához tudunk papírral szolgálni.

Családi vállalkozásunk története 1991 elején kezdődött. Először csak kereskedelemmel foglalkoztunk, de az év végére figyelmünk a higiéniai termékek forgalmazása felé terelődött. 1995-től belevágtunk ezeknek a termékeknek a gyártásába is. Legfőbb célunkká vált, hogy a modern közösségi higiéniát mindenki számára elérhetővé tegyük. Ekkortájt jelentek meg nagy számban a benzinkutaknál a Polima logóval ellátott tartók, sokan azóta is innen ismernek minket.

2011-től környezetbarát csomagolóanyagok gyártásával kezdtünk foglalkozni. Amellett, hogy nem terhelik környezetünket, barátságos és modern grafikákkal ellátott zacskóink és csomagolópapírjaink egyre több ember mindennapjait teszik kellemesebbé.

A folyamatos és intenzív fejlesztésnek köszönhetően szeretnénk az általunk gyártott higiéniai papírokat és csomagolóanyagokat egyre magasabb színvonalra emelni.

Cégünk az alapítás óta megőrizte családias jellegét, annak ellenére, hogy jelenleg tizenöt fő dolgozik nálunk. Fontos számunkra a családias hangulat és a dolgozóbarát környezet. Munkatársainkat megbecsüljük és kiállunk értük, segítjük őket, így van, aki már tizenhét éve dolgozik nálunk.

A munka és az üzlet mellett fontos számunkra a közösség. Mindig próbálunk visszaadni abból a sok jóból, amit dolgozóinktól és a helyi emberektől kapunk. Minden évben lehetőségünk szerint támogatjuk a helyi megmozdulásokat, rendezvényeket, táborokat, az óvodát és az iskolát.

Tudjuk, hogy tetteink befolyásolják cégünk és közösségünk jövőjét, ezért az általunk feldolgozott papírok legnagyobb részben fenntartható erdőgazdálkodásokból származnak. A termékeink gyártása során keletkező összes hulladék szelektíven újrahasznosításra kerül. Az általunk gyártott termékek környezetbarátak, vegyszermentesek és könnyen újrahasznosíthatók.

Magyarországon kívül még nyolc országban használják termékeinket. Az általunk  készített higiéniai papírok jelentős részét exportra gyártjuk, a csomagolóanyagokat pedig hazai felhasználásra készítjük.

Ismerd meg termékeinket és cégünket, látogass el mintaboltunkba vagy keresd fel weboldalunkat: www.polima.hu. Üzletünk Fertőszéplakon a műemlékházak melletti lehajtónál található. Nyitva: H-P 06:30-15:00 óráig. Címünk: Polima Kft. Fertőszéplak, Csordahajtó út 801. hrsz."