/ Hírek / A hónap vállalkozása: VISUAL OPTIKAI STÚDIÓ

Ismét egy sikeres vállalkozást mutatunk be Önöknek, egy igazi gyöngyszem a helyi vállalkozások között: a  Visual Optikai Stúdiót Fertőszentmiklósról:

"Kedves jelenlegi és leendő Ügyfeleink!

Fertőszentmiklósi optikánkat 2008. májusában nyitottuk meg Önök előtt, hogy a mindennapi életükhöz éleslátást biztosítsunk.
Ennek előzménye, hogy kereskedelmi érettségi után, már a nyolcvanas évek végén önállóan vezettem egy vegyeskereskedést. Néhány év kihagyás után pedig optikába tértem vissza. Kereskedői vénám itt találkozott szociális érzékenységemmel. Nap, mint nap átéreztem, hogy látáscsökkenésük miatt hátrányos helyzetben lévő embereken milyen jó érzés segíteni. Egy jó szemüveggel, vagy kontaktlencsével mennyivel magabiztosabbak lehetünk. Emellett kiélhettem kreatív vénámat is. Mindig az aktuális trendet követem. Tudatosan végeztem el a szakiskolát Budapesten, hogy magas szakmai felkészültséggel tudjak segíteni, még akár abban is, hogy milyen arctípushoz milyen keretet válasszon a kedves vásárló.
Családi vállalkozásként kezdtük. A hely mai kialakítása a férjem szakmai munkáját dicséri, a belső építészetben lányom igényessége jelenik meg. A jelenlegi géppark és árukészlet az én munkám eredménye.
Évek alatt mindig a maximális precizitás, a vevők elégedettsége vezérelt.

Reméljük, hogy a Visual Optikai Stúdió mára garanciát jelent, ahova érdemes betérni.
Mindig szem előtt tartjuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen az trendi, vagy professzionális szemüveg, napszemüveg, vagy kiegészítő. Folyamatosan megújuló és bővülő árukészletünket kizárólag neves, elismert gyártóktól szerezzük be. Mindennapi munkánkban az orvosi szakmai hátteret Dr. Baranyai Ilona, a Soproni Erzsébet Kórház Főorvosa biztosítja.
Nem titkolt vágyam, hogy dinasztiát teremtsünk, talán egy napon lányom folytatja a megkezdett munkát...

Szeretettel várjuk Optikánkban:

Visual Optikai Stúdió , Fertőszentmiklós, Szerdahelyi u. 13.

Telefon: 06 99 544 067, 06 70 535 4600,

Nyitvatartásunk: H: 15.00-18.00, K-P: 9.00-12.00, 13.00-18.00, Sz: 9.00-12.00

Tisztelettel: Lőrinczné Teca"