/ Hírek / Nevetni kell, ennyi az egész

Hadházi László és Bellus István lép fel Fertődön a Kulturális és Szolgáltató Központban január 28-án este. Óriási az érdeklődés, hetekkel az esemény előtt minden jegy elkelt. Megkérdeztem Ihász Mónikát Fertőd Város művelődésszervezőjét, hogy minek tudható be ez az elképesztő érdeklődés?

Mielőtt a programokat összeállítjuk, igyekszünk felmérni a különböző korosztályok igényeit. A rendezvények, jegyeladás, személyes találkozások során mindig kapok újabb tippeket, hogy mik azok az előadások, amelyeket szívesen látnának Fertődön is. A Dumaszínházat országszerte nagy érdeklődés övezi, így gondoltam, hogy nálunk is biztosan szívesen fogadnák a helyiek és a környező településről érkezők. Örömmel fogadtam, hogy a Made in Hungária, a karácsonyi Márió & Isis Big Band koncert után ismét egy teltházas előadásunk lesz.

Milyen programok várhatók 2017-ben?

Elkezdődött a báli szezon, sportbál, óvodás szülői bál és iskolás farsangi bálunk is lesz. A jövőben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben megvalósuló rendezvényeket is tervezünk. A nagy sikerre való tekintettel áprilisban újra Dumaszínház várja a közönséget Kovács András Péterrel és Csenki Attilával. Kirándulásokat, színházi előadásokat, ünnepélyeket is fogunk rendezni, melyekről Facebook oldalunkon, Fertőd város honlapján, az Info TV-ben és a Kisalföld programajánlójában mindig megtalálják majd a plakátokat, meghívókat. Természetesen idén is lesz Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál augusztus 12-13-án és a városnap a már megszokott, szeptember 2. hétvégéjén várható.

Köszönjük Mónikának a tájékoztatás, programon résztvevőknek pedig nagyon jó szórakozást kívánunk!