/ Hírek / Tavaszra várva... folytatás (divat)

Kiváló minőség és gyönyörű színek jellemzik a legnagyobb angol divatházak tavaszi palettáját.

Számos márka fellelhető hazánkban is, de sok népszerű angol ruhamárkához csak az angol használt ruhákon keresztül juthatunk hozzá, mi magyarok.

Ezek a ruhák friss gyűjtésben érkeznek hazánkba, így teljesen feltérképezhető, hogy hol is tart most a divat, mit mutat színekben, fazonokban a kifinomult angol elegancia.

A divat nem lesz más, csak egy kis rafinériával minden évben újra meg újra átalakul, így előjönnek a már jól ismert szabásvonalak, zsebek, gallérok.

Mind a hétköznapi, mind az alkalmi viseletben is visszanyúlunk a korábbi divatirányzatokhoz.

A hétköznapi viseletben egyértelműen a hippi stílus jegyeit figyelhetjük meg. Újra hódít a trapéz farmer, a bő szabású, laza fazonú húzott felső, némi hímzéssel vagy nagy virágos díszítésekkel, harsány színvilággal.

Az alkalmi ruhák fő jellemzője pedig a pici gallér, az egyenes szabásvonalak, ami a bentlakásos iskolák egyenruhájához hasonló konzervatív, visszafogott eleganciát mutatja.

Kiegészítőkben pedig egyértelműen a nagy, pakolós táskáké a fő szerep, ami lehetőleg a legtermészetesebb anyagból készül. A kiegészítőket bátran használjuk! Legyen az egy karkötő, nyaklánc, egy öv, vagy egy kitűző. Anyaguk bőr, fa és minden, ami természetes.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy kövessem a divatot, hogyan legyek stílusos ha XXL a méretem?
A válasz a színek használatában van.  Keressünk a farmerhoz színes felsőt, lehetőleg apró mintákkal. Ha úgy érezzük, itt-ott erősebbek vagyunk, rejtsük el egy boleróval vagy egy szép kendővel. A fekete ruhákhoz minden esetben használjunk színes kiegészítőket akár színes cipőt is.

Minden nőben ott a szépség, amit meg kell mutatni. A ruhatárunk csak egy eszköz, de a jó ruhaválasztás nagyban hozzájárul a kedélyállapotunkhoz és energiával tölt fel!

Hölgyek! Tavaszra és színekre fel!
 
Róbert Beáta
Lótusz Gyerek és Felnőtt ruha