/ Hírek / Meghívó lakossági tájékoztatóra

Helyszín: 9444 Fertőszentmiklós, Szent István u. 20. (Közösségi ház)
Időpont: 2019.02.21, 17 óra
 
2020. év végére 2x2 sávos gyorsforgalmi út köti össze Győrt és Sopront. A beruházással nem csak a közúti menetidő lesz kevesebb, de sokkal kényelmesebben és biztonságosabban lehet majd közlekedni a két település között. A már régen várt út építése párhuzamosan négy szakaszban valósul meg. A térségben a teljes kivitelezés 2. szakasza, a Fertőd-Endrédmajor csomópont – Nagylózs közötti 15,6 km hosszú gyorsforgalmi út készül.
 
A Kivitelező Euroaszfalt Kft., Swietelsky Magyarország Kft. és Betonútépítő Zrt. Közös ajánlattevők feladata a kivitelezés mellett a kiviteli tervek elkészítése is. A kivitelezési munkák során 2x2 sávos autóút létesül leállósáv nélkül. Kiépítésre kerül 2 db külön szintű csomópont Fertőd és Fertőszentmiklós térségének megközelítésére, megépül 17 db műtárgy, valamint Fertőszentmiklósnál 1 pár egyszerű pihenőhely is. Az autóút teljes nyomvonalán kiépül a vadvédelem, megtörténik a keresztező közművek kiváltása, valamint a csatlakozó utak is átépítésre kerülnek.
A hazai forrás felhasználásával megvalósuló beruházás 2018 tavaszán megkezdődött és közel 48,15 Mrd forintból valósul meg. Az építés tervezett befejezése 2020. év vége.
 
A fórumon lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására.
 
A kivitelezés ideje alatt felmerülő kérdések esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségen keresztül, az írásban benyújtott megkeresésekre nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek:
 
Euroaszfalt Kft., Swietelsky Magyarország Kft., Betonútépítő Zrt. Közös Ajánlattevők
Levelezési cím: 9028 Győr, Sági u. 19..
Elektronikus levelezési cím: m85@euroaszfalt.hu,
 
 
További információ: www.facebook.com/nifzrt és www.nif.hu oldalakon
 
A lakossági tájékoztató nem sajtónyilvános esemény.