Rólunk

Az Info Tv 2007. február 15-én kezdte meg működését. Jelenleg Fertődön, Fertőszentmiklóson és a térségben, összesen 13 településen láthatnak minket a Kedves Tévénézők, így hozzávetőlegesen 17 ezer embert látunk el friss információkkal.
Települések, ahol az Info TV adás sugároz: 
Fertőd, Fertőszentmiklós, Petőháza, Sarród, Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Pereszteg, Röjtökmuzsaj, Csapod, Agyagosszergény, Fertőendréd, Fertőszéplak)Műsorunk egy színesen szerkesztett forgóoldalas képújság, amely közérdekű híreket, és reklámokat tartalmaz.
Oldalaink olvasása közben a Kedves Nézők napjaink könnyűzenei műveit hallgathatják, a képújság háttérzenéjeként. Naponta 19 órától a környék rendezvényeiről, eseményeiről készített kisfilmjeinket vetítjük, melyről az aktuális műsortervet honlapunkon találják.
Televíziónk önkormányzati és intézményi anyagi támogatás nélkül, a magánhirdetők által befizetett pénzből tartja fenn magát.
 
Az érintett települések polgármesteri hivatalaival és intézményeivel a kapcsolatunk jó, igyekszünk az általuk küldött közérdekű hirdetményeket, meghívókat, tájékoztatókat, stb. mielőbb a kedves nézők számára közzé tenni. 
Hirdetőink vállalkozások, cégek és magánszemélyek egyaránt. Ők két fajta reklámfelületből választhatnak -teljes oldalas hirdetés és apróhirdetés- mindenkinek igénye és a közzétenni kívánt adatok mennyisége szerint. Ezen hirdetések megtalálhatók honlapunkon illetve facebook oldalunkon is egyaránt.

Az indulásunk óta azért dolgozunk, hogy az Info Tv-t mint helyi tv-t a szolgáltatási területen élő emberek magukénak érezzék és rendszeresen olvassák oldalainkat. 

Kedves érdeklődő röviden így foglalnám össze, amit az Info Tv-ről tudni érdemes.
Ha felkeltettem érdeklődését és kérdése lenne, vagy esetleg hirdetni szeretne nálunk, akkor a 06207733609 illetve a 06 20 3619 685  telefonszámon, vagy a infotvbt@gmail.com e-mail címen kaphat bővebb felvilágosítást.